Форум сайта syroedenie.com

Полная веpсия: Я из Киева!!! Сыроеды из Киева давайте знакомиться!!!
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию содеpжимого. Пеpейти к полной веpсии.
Linga, мы собрались на прошлой неделе, но до утверждения основных моментов как-то не дошло :)
Надо в этот раз за это дело взяться :)
Предлагаю в этот раз вечер пятницы или субботы.
Есть еще воскресенье ;)
Что касается уманских маршруток, то идут они от автовокзала. Стоят 50 грн, я думаю (два года назад были по 30) Теперь осталось найти время. Выходные 11-12 октября у меня выпадают.
могу в субботу, только не вечером, а днем. свободна до 17.00.

я про маршрутку на умань не "с автовокзала" спросила потому, что с автовокзала на чернигов тоже ходят, но по 43 грн (а не по 25, как с черниговской). потому и подумла, что с черниг или лесной вполне возможно также уехать не за 50 (как с автовокзала), а за по-дешевле...

может ведьмочка знает? она по маршруткам - спец :-)

тогда давайте в субботу в умань поедем? или уже в конце октября (раз наташа точно в след вых не может). вобщем, голосуйте.

а если не в умань, то тогда на велах можно куда-нибудь махнуть ... (а, Юр? Макс? и все остальные?) последние ведь осенние солнечные денечки ...
Я за. Але на вихідні точно не скажу. Давайте ближче до вихідних подивимось. Якщо поїдемо то цього разу можна маршрут в голосієво взяти. Там теж можна гарно покататись.
Хочу в Голосієво!!! В суботу до 17:00 зайнята.
Може, якісь інші дні цього тижня підходять?
Щодо Умані, то наприкінці жовтня буде найкраще, як на мене. А 50 гриветь, якщо не знайдемо альтернативи, це не так уже й погано.
конечно, 50 грн - это вполне нормально. просто, а вдруг есть еще дешевле. а то в прошлый раз ориентировались на автвокзальные цены на чернигов (43 грн), а с черниговской по 25 были маршрутки. :-(
чтоб еще раз такого прокола не было, хорошо бы разузнать. может с лесной что идет?

голосеево, это хорошо. может и наташа присоединится :-)
на этой неделе я еще могу в любой день, например, в ПТ. но сможет ли Юра и Макс. макс точно нет (у него график). остается ВС. тогда давайте в ВС в голосево на велах и махнем. а в умань - в конце октября, например, 18го СБ (без осадков, +14+18), 19го ВС (без осадков, +14+18), 25го (без осадков, +9+13), 26го (возможен дождь, +12+16). А потом - холодно. 1го ноября СБ уже +2+6! 2го ВС +1+5! Бр-р-р!
На неділю дощі прогозують. Взагалі можна і завтра. Але не з самого ранку. Давайте ввечері зізвонимось і якщо у всіх виходить - їдемо.
Лінга, прогноз на через три тижні не може бути точним, тільки якщо ми у нього самі повіримо. Те ж саме стосується і прогнозу на цю неділю, Юро ;)
Тому давайте планувати, а там подивимся.
Стосовно завтрашнього вечора - думка непогана, але чи не запізно буде? Закінчити роботу о шостій, приїхати додому, перевдягтися, сісти на велосипед - це вже половина на восьму. А ще ж треба і до Голосієва доїхати, а темніє зараз вже рано -десь о сьомій починає. А потоім ще й додому повертатися, покатавшись деякий час. Якщо вас не лякає така перспектива, то я людина екстремальна і складу копманію :))
Але чогось мені здається, що значно зручніше цей захід провести в неділю. А погода буде гарною ;)
До того ж, на завтрашній вечір у мене дещо інші плани;)))) Як ви ставитеся до того, щоб піти на Труханів острів і скупатися у Дніпрі? Я полюбляла робити це аж до середини осені ще на бюлюдоманії :)

Chocolate_eyes писал(а):
Як ви ставитеся до того, щоб піти на Труханів острів і скупатися у Дніпрі? Я полюбляла робити це аж до середини осені ще на бюлюдоманії :)

Це просто суперідея! Я сам недавно думав про таке.
Ходімте!

Ну, тоді давайте зустрінемося завтра о 18:45 на Поштовій площі біля церкви, і гайда! :))))))))

Олег, а ти мені арахісу боярського принесеш? ;)
Наташа, може таке статись, що мені терміново треба буде їхати в інше місто завтра або й сьодні вночі. Може, кинь мені в лічку свій телефон, а я вже маякну в разі чого.
А якщо не поїду, то мене час влаштовує.
А з арахсом дивний облом вийшов - домовився я за мішок (25 кг) на вівторок, прийшов у вівторок, а тітка также: нема, приходь післязавтра. Прийшов сьогодні, тітки взагалі немає. Але як тільки так зразу! У неї ніби узбецький.
URL ссылки